Vård i Kroatien

Kvarnerregionen i norra delen av Kroatien är en vacker och välordnad del av landet med ett flertal kliniker som erbjuder vård och rehabilitering av hög kvalitet, i ett härligt klimat och till konkurrenskraftiga priser.  Landet har en lång tradition av rehabilitering och Thalassoterapi - ”havets läkande kraft” - i kombination med den vanliga sjukvården på ett sätt vi inte alltid är vana vid i Sverige.

Thalassoterapi finns ofta i anslutning till sjukhus och rehabiliteringsanläggningar för att kunna optimera vård och rehabilitering när det är lämpligt. Man ser helheten och behovet av att både kropp och själ mår bra. Samt att det får ta lite tid!

Är det något för mig?
Ja, om Du söker ett alternativ till långa väntetider för vård, möjlighet till effektiv sammanhållen rehabilitering eller behöver byta miljö för att komma igång med och genomföra livsstilsförändringar kombinerat med vistelse i ett varmt klimat. Vissa former av rehabilitering är svår att få tillgång till hemma och motsvarande upplägg saknas ibland helt. Kirurgiska ingrepp som inte bekostas av offentlig vård i Sverige håller lägre priser liksom diagnostik och utredning. Hälsoundersökningar, sjukdomsförebyggande program och wellness erbjuds också̌̌.