Dr Nemec

Dr. Nemec är ett välrenommerat specialistsjukhus med inriktning på ortopedisk kirurgi och idrottsskador, beläget i Matulji strax norr om Rijeka. Sedan starten 2004  har verksamheten utvecklats internationellt och idag kommer mer är en fjärdedel av patienterna från utlandet.

Klinikens grundare, Med Dr Boris Nemec, är internationellt känd med lång erfarenhet av behandling av knäskador, knä- och höftproteskirurgi samt behandling av idrottsskador. Dr Nemec är även Kroatiska fotbollslandslagets officielle läkare.

Här utförs årligen ett stort antal höft och knäoperationer med mycket goda resultat. State-of-the-art utrustning och tillgång till de senaste kirurgiska teknikerna. Två specialområden är brosktransplantation och operation av medfödda och förvärvade fotmissbildningar hos barn och vuxna.

Huvudprincipen är att varje patient får ett individualiserat omhändertagande, från ankomsten till sjukhuset fram till den tidiga postoperativa rehabiliteringen. Regelbundna kontroller och ett nära samarbete med rehabiliteringskliniker, som Terme Selce, är nyckeln till ett framgångsrikt resultat. Glada och nöjda patienter bekräftar fördelarna med denna filosofi.